WordPress Onderhoud & Service Dienst

Is uw Wordpress website up to date?

Wordpress is een geweldig CMS voor het ontwikkelen van websites. Daarnaast is het erg eenvoudig in gebruik en het populairste en meest gebruikte CMS ter wereld. Het is echter hierdoor ook een groot doelwit voor hackers, waardoor het CMS regelmatig onderhoud en (beveiligings)updates nodig heeft. Deze updates zijn nodig om gaten dicht te spijkeren en om er voor te zorgen dat het CMS goed en snel blijft werken.

Veel bedrijven geven veel geld uit aan een het ontwikkelen van een website maar bijna niets aan het onderhouden ervan. Hierdoor is het risico groot dat de website het op een gegeven moment niet meer doet of gehackt wordt met alle gevolgen van dien.

Hoe goed is uw Wordpress website onderhouden?

Wij zien regelmatig dat veel Wordpress websites slecht of niet worden onderhouden. Het gevolg hiervan is dat websites in de loop der tijd worden gehacked, ze bepaalde functionaliteit verliezen of het zelfs helemaal niet meer doen.

Dit is op te lossen door goed onderhoud. Wij bij ProTrix onderhouden en optimaliseren dagelijks websites voor onze klanten en onszelf.

Doordat wij dit dagelijks doen hebben wij veel kennis en ervaring met Wordpress en zijn wij in staat om uw website in topconditie te krijgen en deze zo te houden.

Wilt u ook een goed onderhouden website die bliksem snel laadt? Bestel dan één van de onderstaande onderhoud pakketten, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Stel een vraag via WhatsApp