SEO specialist

SEO specialist95% van de Nederlanders zoekt online via Google. 80% van de internetgebruikers klikt op de eerste drie resultaten onder de Google Adwords reclames. Het bovenstaande laat zien dat een SEO specialist onmisbaar is en van groot belang is om met uw website op de eerste pagina te staan.

Google berekent middels een complex algoritme uit, bij welke zoekterm de meest relevante websites als eerste moeten worden getoond. Protrix heeft als SEO specialist de kennis en ervaring in huis om uw website op de eerste pagina te krijgen. Want een website wordt nooit succesvol zonder genoeg bezoekers. En om bezoekers op uw website te krijgen moet uw website met relevante zoektermen minimaal in de top 10 van Google staan. Zolang u niet in de top 10 staat met uw website zullen er weinig bezoekers op uw website komen en is uw website zo goed als zinloos.

Door middel van de juiste SEO-strategie kan bijna iedere website met een bepaalde zoekterm in de top 10 van Google komen. Echter deze SEO-strategie moet wel aansluiten op uw behoefte en een goed zoekvolume aanboren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is tegenwoordig een steeds vaker gehoorde term. Deze dienst wordt veel aangeboden door allerlei bedrijven die u vertellen dat ze uw website in de top 10 kunnen zetten met wat landingspagina’s. Echter weet niemand exact hoe het Google algoritme echt in elkaar zit en past Google ook regelmatig het geheime Google algoritme aan. Omdat SEO-kennis alleen gebaseerd kan zijn op ervaring, is het erg belangrijk om met bedrijven in zee te gaan die dit “bewijs” kunnen overhandigen middels website met goede ranking. Zo kunt u eenvoudig zien wat het resultaat zou zijn als deze bedrijven voor u zouden werken.

creditcard-vergelijk.nlProtrix is zo’n bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met zoekmachine optimalisatie. Door onze eigen websites als Creditcard-Vergelijk.nl en F1-Fansite.com weten wij als geen ander, hoe belangrijk een SEO specialist is voor onze klanten.

Zo kunt u zelf zien dat onze website Creditcard-Vergelijk.nl met tientallen zoektermen op 1 staat in Google.nl. Zoals de zoekterm “prepaid creditcard” en “creditcard vergelijken”. F1-Fansite.com staat met de zoekterm “F1 Tickets” op 1 in Google.co.uk. Wij hebben dit kunnen bewerkstelligen door onze jaren lange ervaring.

Wilt u ook met uw website in de top 10 komen te staan met een bepaalde zoekterm in Google? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze SEO specialist via [email protected] of bel 0317 756 008.