SEO Specialist nodig?

SEO specialist met aantoonbaar succes en gratis website scan!Zoekmachine optimalisatie specialist nodig? In Nederland zoekt men voor 95% online via Google. 80% van de internetgebruikers klikt op de eerste drie resultaten onder de Google Adwords reclames. Het bovenstaande laat zien dat een SEO specialist onmisbaar is en het van groot belang is om met uw website op de eerste pagina te staan.

Google Optimalisatie

Google berekent middels een complex algoritme uit, bij welke zoekterm de meest relevante websites als eerste moeten worden getoond. Protrix heeft als SEO specialist de kennis en ervaring in huis om uw website op de eerste pagina te krijgen. Want een website wordt nooit succesvol zonder genoeg bezoekers. En om bezoekers op uw website te krijgen moet uw website met relevante zoektermen minimaal in de top 10 van Google staan. Zolang u niet in de top 10 staat met uw website zullen er weinig bezoekers op uw website komen en is uw website zo goed als zinloos.

SEO Strategie

Door middel van de juiste SEO-strategie kan bijna iedere website met een bepaalde zoekterm in de top 10 van Google komen. Echter deze SEO-strategie moet wel aansluiten op uw behoefte en een goed zoekvolume aanboren.

Wij kunnen voor u uitzoeken welke zoektermen voor het bereiken van uw doelgroep interessant zijn en voor u achterhalen wat de zoekvolumes zijn voor deze zoektermen, zodat we de SEO-strategie daarop kunnen afstemmen.

SEO Expertise

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is tegenwoordig een steeds vaker gehoorde term. Deze dienst wordt veel aangeboden door allerlei bedrijven die u vertellen dat ze uw website in de top 10 kunnen zetten met wat landingspagina’s. Echter weet niemand exact hoe het Google algoritme echt in elkaar zit en past Google ook regelmatig het geheime Google algoritme aan. Omdat SEO-kennis alleen gebaseerd kan zijn op ervaring, is het erg belangrijk om met bedrijven in zee te gaan die dit “bewijs” kunnen overhandigen middels websites met goede rankings. Zo kunt u eenvoudig zien wat het resultaat zou zijn als deze bedrijven voor u zouden werken.

creditcard-vergelijk.nlProtrix is zo’n bedrijf dat al sinds 2010 bezig is met zoekmachine optimalisatie. Door het optimaliseren van websites voor onze klanten als bijvoorbeeld Crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl,  Creditcard-Vergelijk.nl en Formula 1 Fansite weten wij als geen ander, hoe belangrijk een SEO specialist is voor onze klanten.

Zo kunt u zelf zien dat de door geoptimaliseerde website creditcard vergelijk met tientallen zoektermen op 1 staat in Google.nl. Zoals de zoekterm “prepaid creditcard” en “creditcard vergelijken”. F1-Fansite.com staat onder andere met de zoekterm “F1 Tickets” in de top 10 in Google.co.uk. Wij hebben dit kunnen bewerkstelligen door onze jaren lange ervaring.

Wilt u ook met uw website in de top 10 komen te staan met een bepaalde zoekterm in Google? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze SEO specialist, zodat we een gratis en vrijblijvende analyse voor u kunnen maken. U kunt ons eenvoudig bereiken via [email protected] of bel 0317 756 008.

 

Stel een vraag via WhatsApp