Google Analytics Expertise

Google_Analytics_LogoDankzij het gratis Google Analytics meetsysteem kunt u inzichten krijgen waar u vroeger alleen maar van kon dromen. Het vandaag de dag namelijk mogelijk om precies te zien welke pagina’s van uw website het meest bezocht worden en hoe dit komt. Daarnaast is te achterhalen uit welke stad of land de meeste bezoekers van uw website komen. Het is zelfs mogelijk om te achterhalen hoeveel procent van uw bezoekers man of vrouw is en wat de leeftijdsgroepen zijn.

Ook kan er zelfs live worden weergegeven hoeveel bezoekers er momenteel op uw website zijn en welke pagina’s ze aan het bekijken zijn.

Wij helpen u graag met het opzetten van uw eigen Google Analytics account en stellen deze dan zo in dat iedere conversie wordt gemeten, zodat u precies kunt zien waar deze conversie vandaan komt en hoe u nog meer conversies kunt krijgen.

Door Google Analytics goed in te zetten en te koppelen aan uw Google Adwords beheer account kunt u met de oneindige feedback uit Analytics uw complete verdienmodel blijven optimaliseren.

Google Tag Manager & Google Data Studio

Naast Google Analytics gebruiken maken wij gebruik van Google Tag Manager. Hierdoor kunnen wij alles meten wat er op uw website gebeurt en deze gebeurtenissen in eenvoudig in kaart brengen met Google Data Studio.

Met Google Data Studio kunnen we alle gewenste KPI’s in kaart brengen. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel te zien waar het laag hangende fruit zich bevind, maar ook analyseren of de doelgroep die u target wel de beste doelgroep is voor uw product of dienst.

Heeft u een uitdaging voor ons? Laat het ons weten!

Stel een vraag via WhatsApp