Website laten maken?

website laten maken rhenenVoordat wij een website maken en ontwikkelen is het belangrijk om eerst alle mogelijkheden met u te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat, zodat u eenmaal online een vliegende start maakt.


Website ontwikkeling

Het ontwikkelen van een website bestaat voor een groot deel uit het omzetten van besproken ideeën in een functioneel grafisch platform. Omdat het bespreken van ideeën vaak bestaat uit teksten en woorden, kan het zijn dat er bij u een andere interpretatie ontstaat over het eindproduct.

Een Website laten maken is een stappenproces met een begin en een eind. Het ontwikkelen begint bij een voorbeeld ontwerp. Met dit voorbeeld ontwerp ziet u in grote lijnen de verschillende schermen en functionaliteit online al. Dit ontwerp wordt vervolgens het vertrekpunt voor het grafisch ontwerp. Het grafisch ontwerp wordt op maat gemaakt, zodat de website aansluit bij de huisstijl en de benodigde functionaliteit goed tot zijn recht komt. Er kan in deze fase ook begonnen worden met het maken van teksten en pagina's.

Tijdens de website ontwikkeling zijn er wekelijks contact momenten, zodat er meegedacht kan worden om vraagstukken op te lossen en voortschrijdend inzicht zoveel mogelijk mee te nemen in het eindresultaat.


Website design

De website zal op maat gemaakt worden naargelang de "look and feel" van het bedrijfslogo. Mocht u nog geen logo hebben dan kunnen wij deze ook voor u ontwikkelen.

De website zal op maat gemaakt worden naargelang de "look and feel" van het bedrijfslogo. Mocht u nog geen logo hebben dan kunnen wij deze ook voor u ontwikkelen.

Heeft u een specifieke vraag of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen vul dan onderstaand contactformulier in:

Benieuwd naar ons werk?

Hier kunt u een aantal van onze laatste creaties zien.
Stel een vraag via WhatsApp