Conversie Optimalisatie Specialist

conversie optimalisatie specialistConversie optimalisatie specialist nodig? Conversie is waar het bij een succesvolle website (bijna) alleen maar om gaat. Een conversie is jargon taal voor een lead of sale via een website bezoeker.

Veel bedrijven en webmasters leggen de focus alleen maar op het aantal bezoekers dat hun website per maand heeft en hoe ze dit kunnen verhogen. Slimme webmasters en bedrijven kijken ook naar het conversie percentage van de website.

Conversie percentage

Wanneer je het aantal conversies deelt door het aantal bezoekers krijg je het conversiepercentage. Dit percentage is een heel mooi indexeringsgetal waarmee je kan zien hoe goed je website presteert.

De online conversie is bij een webshop uiteraard heel belangrijk, maar kan ook het verschil maken tussen wel of geen succes met je bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld van 1% conversie 2% kunt maken, haal je 2x zoveel omzet uit hetzelfde aantal bezoekers op je website.

Door goed te kijken naar wat je bezoekers doen op je website, kun je analyseren wat je moet doen om het conversie percentage te verhogen. De conversie van een website is van veel factoren afhankelijk. Voorbeelden van factoren zijn:

  • Structuur van de website.
  • Webpagina indeling.
  • Kleur gebruik van de website.
  • Vertrouwen dat de website uitstraald.
  • Afleiding op een website.

Wij optimaliseren dagelijks websites voor onze klanten. Wilt u weten of uw website ook beter kan presteren? Wij doen graag gratis en vrijblijvend een analyse om te kijken of wij u kunnen helpen.

Stel een vraag via WhatsApp