WordPress Helpdesk Ondersteuning

WordPress Helpdesk Nederland nodig?

Zijn er problemen met een zakelijke WordPress website?  Bel dan onze WordPress helpdesk op telefoonnummer +31 317 756 008 (lokaal tarief) of neem contact op via Whatsapp door op de groene button rechtsonder te drukken.

 

Sinds 2010 werken wij al met WordPress. Doordat we tijdens deze periode veel ervaring met het ontwikkelen van websites met WordPress hebben opgedaan, zijn wij in staat om veel problemen en vragen voor onze klanten snel op te lossen.

Heb je WordPress Ondersteuning nodig?

Wordpress helpdesk Nederland website ondersteuning nu nodig?Het maakt niet uit of het gaat om een probleem met de website, web server, database, template of WordPress zelf. Wij zijn nog geen probleem tegengekomen dat onze WordPress helpdesk niet heeft kunnen oplossen. We helpen je graag voor een tarief van € 40,-  per half uur (excl. BTW).

We kunnen je ook WordPress ondersteuning geven als het niet lukt om een template te ontwikkelen of content te creëren.

Hier kun je alvast gratis het programma Teamviewer downloaden, zodat we je computer op afstand kunnen bedienen en met je kunnen meekijken naar wat er mis is.

Oja, we werken trouwens op basis van no-cure, no-pay. Dus lukt het ons niet om je probleem op te lossen dan hoef je niets te betalen.

Heb je een nieuwe uitdaging voor ons?
Neem dan direct contact op, zodat we je snel uit de brand kunnen helpen!

  Firma

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Wordpress Probleem

  Stel een vraag via WhatsApp