Google adwords beheerGoogle Adwords Beheer nodig? Protrix heeft al jaren ervaring met Google Adwords Beheer. Via het Google Adwords systeem is het mogelijk om met uw reclame uiting, vandaag nog boven en naast de zoekresultaten van een bepaalde term op de eerste pagina van Google te staan.

Het interessante van dit reclamesysteem is dat het volledig zelf in te richten is. Door slim om te gaan met zoektermen in combinatie met de juiste reclame boodschap, is het hierdoor mogelijk om de concurrentie toch te slim af te zijn. Om dit goed te kunnen heb je minimaal 3 jaar ervaring nodig. Veel mensen denken dat ze wel even zelf een campagne kunnen opzetten. Dit is echter niet zo eenvoudig. Het kan u veel geld kosten als de Adwords campagne niet juist opgezet is.

Door gebruik te maken van de meet mogelijkheden van het Google Analytics systeem kunt u zelfs feedback krijgen over welke zoektermen voor u het meest interessant zijn en krijgt u een dashboard met keyword opbrengsten waardoor u kunt zien hoeveel u kunt verdienen met een bepaalde zoekterm.

Doordat Protrix dit reclamesysteem van Google al vele jaren toepast voor haar klanten en eigen projecten, zijn wij in staat om zeer succesvolle campagnes op te zetten, zodat uw business hier direct van kan profiteren en u eindelijk informatie krijgt over hoe u meer geld kunt verdienen via internet.

U kunt bij ons een gratis en vrijblijvende SEA (Search Engine Advertsing) scan aanvragen. bij het uitvoeren van deze scan zullen we kijken of wij uw campagne kunnen optimaliseren. Deze scan kunt u hier aanvragen.