Wat is content marketing?

content marketing

Content Marketing is duurzamer t.o.v. traditionele marketing. Het effect van traditionele marketing zoals doorlopende mediacampagnes, banners, radioreclame en mailchimp sterft langzaam maar zeker uit. Zelfs een goede whitepaper blijft langer hangen bij mensen.

Het effect van goede content op een high quality landingspage genereert een veel hogere ranking in Google en sluit daardoor veel beter aan op de gewenste doelgroep die sneller overgaan tot call-to-action.

Waardevolle content vergroot klantenbinding, met het uiteindelijke doel deze om te zetten tot winstgevend klantgedrag.

Klantenbinding doe je vooral door actuele relevante content aan te bieden op het juiste moment via de meest populaire kanalen. Deze kanalen kunnen  variëren van websites, games, blogs, video’s, ebooks, infografics & benchmark rapporten etc.

Goede content dient tevens te zorgen voor interactie en/of communicatie tussen de organisatie en haar klanten.

Content marketing is vormvrij, vernieuwend en heeft eindeloze mogelijkheden. Hierdoor is het veel efficiënter dan traditionele marketing. Je gaat op deze manier veel creatiever met je doelgroep om.

Laat ons uw content maken

U kunt de content marketing voor uw website door ons laten uitvoeren. Wij zorgen  er dan voor dat de benodigde content op uw website wordt geplaatst, zodat uw website beter gerankt wordt door zoekmachines en er meer bezoekers naar uw bedrijfswebsite zullen komen en uw bedrijf de juiste uitstraling krijgt.

De berichten die wij schrijven worden SEO geoptimaliseerd en bestaan uit hoog kwalitatief geschreven content. Daarnaast voorzien we de berichten ook van de nodige foto’s en/of illustraties.

U kunt uit onderstaande content marketingpakketten kiezen: