Website Beveiliging

Website BeveiligingOmdat we onszelf steeds meer afhankelijk maken van internet, is goede websites beveiliging steeds belangrijker geworden en zelfs onmisbaar.

Dit komt niet alleen doordat bij slechte beveiliging de gegevens van je klanten op straat kunnen komen te liggen met alle gevolgen van dien. Maar vooral ook om dat website inkomsten een steeds groter aandeel van je omzet bepalen. Bij veel bedrijven zoals webshops en online diensten is de omzet zelfs volledig afhankelijk van de website en is website beveiliging daarom cruciaal.

Hackers en criminelen worden steeds inventiever om toegang te krijgen tot je website of deze zelfs moedwillig offline te halen. Je kunt tegenwoordig zelfs criminelen opdracht geven om een DDoS aanval te laten doen op een website.

SSL-certificaat

Wist je dat het zelfs verplicht is om alle verzonden en ontvangen informatie die van en naar een website verzonden wordt te versleutelen? Op deze manier is het onmogelijk om data die wordt “afgeluisterd” van wifi netwerken te ontcijferen op inlognamen en wachtwoorden. Heeft u hier vragen over dan willen wij deze graag beantwoorden.

Firewall bescherming

Dag en nacht wordt er door hackers geprobeerd om toegang te krijgen tot uw website. Deze hack pogingen kunnen wij voor u monitoren en afvangen middels een firewall afscherming. We kunnen zelfs uw website inlogpagina afschermen voor alle ongewenste bezoekers, zodat de kans erg klein is dat uw website ooit nog zal worden gehacked.

Het kan ook zijn dat door bot verkeer uw website of server zo zwaar belast wordt dat deze overbelast raakt. In deze gevallen kunnen wij ook helpen om dit bot verkeer tot een minimum te beperken en u zoveel mogelijk capaciteit uit uw hosting pakket kunt halen zonder deze steeds op te moeten waarderen.

Wilt u weten of wij u ook kunnen helpen met uw bedrijf?
Neem dan contact op via telefoon, email of Whatsapp.
We helpen u graag verder.

Stel ons een vraag via WhatsApp