Video is belangrijker dan ooit!Vandaag de dag is het maken van een video voor je bedrijf belangrijker dan ooit. Wist u dat Youtube.com de best bezochte website is na Google.com zelfs de meest gebruikte zoekmachine is?

Weet je waarom video z'n succesvol medium is? Het komt doordat onze hersenen behoorlijk uitgedaagd worden bij het kijken van een video. Bij het kijken van een video gebruiken we namelijk bijna al onze zintuigen, waardoor het veel eenvoudiger is om een bepaald gevoel over te brengen en je merk goed te promoten.

Van filmscript tot publicatie

Via ProTrix is het mogelijk om 3D of andere animaties te laten maken ter promotie van uw merk, product of dienst. Voordat we de video gaan maken bedenken we eerst samen het script met de boodschap. Wanneer het script duidelijk is wordt de animatie gemaakt. Nadat deze klaar is ontvang je het concept voor feedback. De feedback verwerken we vervolgens tot eindproduct.

ProTrix is ook thuis in het ontwikkelen van websites. We kunnen hierdoor ook nog helpen met het plaatsen van de video op uw website, zodat het eindproduct het best tot zijn recht komt.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons? Neem dan contact op via ons telefoonnummer (0317 756 008) of via ons contactformulier. We zijn erg geïnteresseerd in uw vragen en altijd in voor een vrijblijvend gesprek.

Mogen wij uw video maken?

Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier