Website Ontwikkeling

HtmlVoordat een website ontwikkeld wordt is het belangrijk om eerst alle mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat, zodat u eenmaal online een vliegende start maakt.

Het ontwikkelen van een website bestaat voor een groot deel uit het omzetten van besproken ideeën in een functioneel grafisch platform. Omdat het bespreken van ideeën vaak bestaat uit teksten en woorden, kan het zijn dat er bij u een andere interpretatie ontstaat over het eindproduct. Om dit verschil in interpretatie weg te nemen wordt er bij iedere offerte een schets van het ontwerp meegeleverd.

Website ontwikkeling is een stappen proces met een begin en een eind. Het ontwikkelen begint met een wireframe. Dit wireframe laat in grote lijnen de verschillende schermen en functionaliteit zien. Dit wireframe is het vertrekpunt voor het grafisch ontwerp. Het grafisch ontwerp wordt op maat gemaakt, zodat de website aansluit bij de huisstijl en de benodigde functionaliteit goed tot zijn recht komt. Als het grafisch ontwerp af is wordt dit ontwerp omgezet in een website, zodat er alvast begonnen kan worden met het maken van content. Tijdens de website ontwikkeling wordt er uiteraard meegedacht om vraagstukken op te lossen en voortschrijdend inzicht zoveel mogelijk mee te nemen in het eindresultaat.

Na de oplevering van de nieuw ontwikkelde website wordt er een opmaat gemaakte handleiding overhandigd. In deze handleiding kunt u later terugvinden hoe alle facetten van de website kunnen worden aangepast.